Online onderschrijven

  Onderstaande modules die rechtstreeks zijn gelinkt aan de website van de verzekeraar laten het u toe zonder tussenkomst van ons kantoor een polis te onderschrijven. Op deze manier kan u 24/7 intekenen. Handig bijvoorbeeld als u op reis vertrekt en u een bijstandsverzekering bent vergeten af te sluiten. Of als u door uw drukke agenda geen tijd hebt om tot op kantoor te komen. De polissen worden gelinkt aan ons kantoor, en wij krijgen via de verzekeraar ook zicht op de  documenten. Zo zijn wij op elk moment volledig mee met uw situatie en kunnen wij ook inspelen op uw noden op gebied van deze verzekeringen. 

   

  axa assist
  BIJSTAND. Afhankelijk van de door u gekozen waarborgen, komt de reisverzekering tussenbeide in geval van pech met uw voertuig, annulatie van een reis met het vliegtuig, of verlies of diefstal van uw bagage tijdens een reis met het vliegtuig. Klik hieronder voor meer info, als u uw premie wil berekenen of voor het onderschrijven van een polis. 
  Online onderschrijven.
  dela
  UITVAART De uitvaartverzekering vergoedt financiële kosten van de uitvaart, maar zal ook tussenbeide komen voor het uitvoeren van administratieve taken die gepaard gaan met het overlijden de verzekerde. Klik snel door voor meer informatie, als u uw premie wil berekenen of een polis wil onderschrijven.
  Meer info en online onderschrijven.