Klantenzone

  iphone mybrokerRAADPLEEG UW VERZEKERINGEN VIA UW PC OF TABLET 

  De Ipad of Androids zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Het zijn inderdaad handige toestellen om snel en gemakkelijk informatie op te zoeken en dit dankzij de talrijke Apps. Ook wij hebben een App ter beschikking teneinde je nog meer service te kunnen verlenen. Met MyBroker is het mogelijk om via je PC of tablet (Ipad of Android) een overzicht van je verzekeringen te krijgen alsook berichten en schade-aangiftes te versturen. Wens je deze toepassing te gebruiken gebruik dan onze handleiding of contacteer ons.

  STUUR ONS UW SCHADEAANGIFTE VIA SMARTPHONE DANKZIJ MYBROKER SMART
  Indien je reeds gebruik maakt van Mybroker heb je ook de mogelijkheid om een schade aan te geven via MyBroker Smart. Net als Mybroker is deze App ook gratis ter beschikking voor gebruik op je smarthphone (Iphone of Android).

  Met MyBroker Smart kan je op een gemakkelijke manier een aangifte doorsturen voor een schadegeval aan je wagen of woning. MyBroker Smart zorgt er voor dat je alle nodige informatie verzamelt en geeft ook meer uitleg bij het invullen van het Europees Aanrijdingsformulier. Je vindt er ook onze gegevens en die van de nooddiensten. Wens je de App te installeren gebruik dan deze handleiding. Opgelet: je kan slechts met MyBroker Smart werken indien je reeds geregistreerd bent via MyBroker

  broker button