• Info en documenten

Tips om ontspannen op reis te vertrekken

Op vakantie gaan is een moment om het hele jaar naar uit te kijken en je op te verheugen. Als het eenmaal zo ver is, moet je over veel zaken nadenken wat de nodige stress kan veroorzaken. Stress hoort niet bij een vakantiegevoel, voorkomen dus!

Lees meer

Ambitie om je woning te verduurzamen?

Nog niet zo lang geleden stond een nieuwe badkamer of keuken op de eerste plaats bij eigenaars met renovatieplannen. Nu is bezuinigen op energie prioritair. In veel woningen zijn er al energiebesparende renovaties uitgevoerd en bij naar schatting 1 op 3 eigenaars staat er in de komende 5 jaar energetische renovaties op de planning.

Lees meer

Ons land telde nooit eerder zoveel fietsdoden

Er waren 95 fietsdoden in 2022 (ten opzichte van 74 in 2021). Bijna de helft van de fietsdoden (46%) is ouder dan 65 jaar. Bijna 4 op de 10 fietsers (39%) reed met een elektrische fiets op het moment van het ongeval. De ongevallen met een elektrische fiets (11 doden per 1000 ongevallen) zijn bovendien ernstiger dan de ongevallen met een klassieke fiets (7 doden per 1000 ongevallen). 

Lees meer

Hoe stressniveau op peil houden in crisisperiode?

De energiecrisis slaat hard toe. Op financieel en mentaal vlak. Bij 1 op 3 zelfstandigen slaat de stress toe. 2 op 3 zelfstanden hebben het stressniveau onder controle, omdat ze onder andere in het verleden het juiste financieel advies hebben gekregen.

Lees meer

Meer artikelen...